София и Мохамед за най-популярните бебешки имена през 2020 г.,

...
София и Мохамед за най-популярните бебешки имена през 2020 г.,
Коментари Харесай

Това са най-популярните бебешки имена и COVID-19 не е сред тях!

София и Мохамед за най-популярните бебешки имена през 2020 година, сочи изследване на уеб страницата за родители "Бейбисентър ".

За да сформират листата, от "Бейбисентър " са интервюирали посетителите на уеб страницата и са проучили най-актуалните трендове в избора на наименования за новородени момиченца и момченца.

Допитването демонстрира, че най-популярните имена за отрочета от женски пол са София, Оливия и Амелия, а за бебета от мъжки пол - Мохамед, Ноа и Оливър.

Авторите на изследването са открили, че родителите постоянно черпят ентусиазъм за избора на име за потомците си от телевизионни излъчвания. Сред най-популярните имена за момченца е Конъл - на един от централните персонажи в сериала "Нормални хора ". Подобен е казусът с Арабела от "Мога да те унищожа " и Дейвид от "Шитс Крийк ".

Герои от видео игри и действителния живот също въодушевяват родителите в избора на име за бебе. Такъв е образецът с футболиста Маркъс Рашфорд и столетника капитан Том, които със забележителната си благотворителна активност по време на пандемията се трансфораха в герои на Англия.

След гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд, който стана жертва на полицейско принуждение в Съединени американски щати, името Джордж намира място в Топ 10 тази година, откакто предходната година означи спад в известността си.

Топ 20 на най-популярните за 2020 година имена за момиченца включва Оливия, София, Амелия, Лили, Айла, Ава, Мия, Ария, Фрея, Исабела, Ела, Айви, Грейс, Роузи, Попи, Иви, Шарлот и Хана.

В Топ 20 на най-популярните момчешки имена за 2020 година попадат Мохамед, Ноа, Оливър, Артър, Лео, Фреди, Джордж, Тио, Чарли, Джак, Хари, Оскар, Итън, Арчи, Финли, Джошуа, Джейкъб, Томас и Айзък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР