София. Хората все повече използват социалните мрежи, за да правят

...
София. Хората все повече използват социалните мрежи, за да правят
Коментари Харесай

Боян Томов: Хората все повече използват социалните мрежи, за да правят различни кампании, да популяризират своя градоначалник и да призовават за гласуване в конкурса „Кмет на годината“

София. Хората от ден на ден употребяват обществените мрежи, с цел да вършат разнообразни акции, да разпространяват своя градоначалник и да приканват за гласоподаване в състезанието „ Кмет на годината “. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ шефът на Портала на българските общини „ Кмета.бг “ Боян Томов. Той изясни, че ролята на портала е да разпространява работата на българските общини, а състезанието „ Кмет на годината “ придобива все по-голяма известност.
“По-различното в един конкурс и изключително в „ Кмет на годината “ е това, че всяка година той придобива своята по-голяма известност – повече хора, които гласоподават, повече общини, които вършат на локално равнище акции, приканват своите съграждани да гласоподават, приканват ги към равносметка кметовете в какви планове са вложили, дали да се справили добре, дали жителите са ги оценили по отговарящ метод, дали не са сбъркали в избора си на план ”, добави шефът на портала „ Кмета.бг “.
Боян Томов сподели още, че състезанието основава засилваща се конкуренция сред жителите на другите обитаеми места и общинската администрация.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР