София. ХНародният представител от НФСБ и заместник-председател на правната комисия

...
София. ХНародният представител от НФСБ и заместник-председател на правната комисия
Коментари Харесай

Народният представител от НФСБ Христиан Митев получи награда за доказателство за патриотизма в действие на партията

София. ХНародният представител от НФСБ и заместник-председател на правната комисия в Народното събрание Христиан Митев получи премията на Асоциацията на индустриалния капитал в България в националния конкурс „ Икономика на ярко “ за законодателна смяна, облекчила работата на над 3600 дребни компании, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . Наградата му бе връчена от кмета на София Йорданка Фандъкова на гала, провела се в хотел „ Балкан “ нощес.
НФСБ получава самопризнание за битката си със сивата стопанска система за повторно – през предходната година огромното отличие получи Валери Симеонов. „ Това е самопризнание за същинския национализъм в деяние на нашата политическа мощ, която се бори да има по-малко сива стопанска система, повече доходи в бюджета – и оттова по-високи доходи за хората “, разяснява Валери Симеонов.
Христиан Митев бе номиниран и взе премията в категория „ За нормативен акт или административна процедура, които водят до ограничение на сивата стопанска система и възстановяване на бизнес средата “. Престижното отличие на работодателската организация му бе присъдено съответно за законодателна смяна, довела до облекчение на работата на 3637 микропредприятия у нас от 1 януари 2019 година Става дума за импортиран законопроект за изменение в чл.37, ал 2 от Закона за счетоводството, с което се понижиха административните и финансови тежести за дребния бизнес на ярко.
„ Тази премия ме задължава да продължа да работя в посока на облекчение на изискванията за правене на бизнес в България “, сподели Христиан Митев при връчването на наградата. И той, и Валери Симеонов бяха безапелационни, че е чест да бъдеш почетен с премия от една от най-сериозни работодателски организации в България, каквато е АИКБ – по думите на Валери Симеонов „ хора, които обезпечават заплати, занаят и доходи на стотици хиляди фамилии, хора, които си заплащат налозите “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР