София. Група Таралеща ще представят Акустични следобеди“ в София на

...
София. Група Таралеща ще представят Акустични следобеди“ в София на
Коментари Харесай

Група Таралеща ще представят „Акустични следобеди“ в София на 31 август

София. Група " Таралеща " ще показват „ Акустични следобеди “ в София на 31 август. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Димитър (Митко) Таралежков е български режисьор и музикант, бард. Завършва „ Кино и телевизионна постановка “ в „ Нов български университет “. През 2004 година печели премията на Международния фестивал за късометражно кино в Балчик с кино лентата си „ Бургас на Таралежков “. Автор е и на кино лентата „ Лешпер комерс “, който е озвучен с негова авторска музика. Част е от режисьорската група „ Бидон филм “, дружно с Олег Константинов и Никола Бошнаков.

Като възпитаник Таралежков е бил вокалист в хардкор група. Като студент стартира да свири на китара, създател е на над 100 песни. В края на 2019 година издава първия албум „ Няма Смисъл “ с групата си „ Таралеща “.

Групата е в състав Митко Таралежков - вокал и китара, Александър Михайлов – саксофон и дудук, Илко Градев – акордеон, Дани Огнянов – бас и Невен Кидеров на перкусия.

„ Таралеща ” ще свирят в кино „ Кабана “ в границите на плана „ Акустични следобеди “, който се осъществя с поддръжката на Столична община - Програма " Култура ". Вратите за концерта отварят в 19.00 ч., а началото е в 20.00 ч. Билети - в мрежата на bilet.bg.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР