София. Гражданска инициативна група поиска лидерът на ПП Атака“ Волен

...
София. Гражданска инициативна група поиска лидерът на ПП Атака“ Волен
Коментари Харесай

Гражданска инициативна група поиска лидерът на „Атака“ Волен Сидеров да се кандидатира за кмет на София

София. Гражданска инициативна група изиска водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров да се кандидатира за кмет на София. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Сред основателите са известни лица от сферите на културата, спорта, медицината, образованието, както и майки на дребни деца.
Всички те се сплотяват към Сидеров, тъй като в неговата кандидатура виждат единствения кадърен да спре пошлостта на гей-парадите по улиците на столицата, да усъвършенства сигурността и да постави ред в ръководството на града. Те пристигнаха на пл. „ Славейков ” персонално да изискат кандидатурата му и му пожелаха да пази християнските полезности от демократичната агитация.
Сред известните персони, които поддържат водача на Политическа партия „ Атака “ да се включи в борбата за кметския пост в София, са футболният треньор Велислав Вуцов, световноизвестният пианист акад. Атанас Куртев, проф. Красимир Опров, шефът на болничното заведение в Ботевград доктор Пламен Китанов, европейският вицешампион по бокс Благой Соколов, художникът Валентин Ангелов и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР