София. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и зам.-главният прокурор

...
София. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и зам.-главният прокурор
Коментари Харесай

Силистра: Съвместни действия по проверки и досъдебни производства относно решения на ТЕЛК с невярно съдържание са обсъдени на работна среща на прокуратурата и МВР в града

София. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и зам.-главният прокурор Иван Гешев организираха работно заседание в Силистра. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . На работната среща със чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи и прокурори от окръжната и районната прокуратури в Силистра бяха разисквани взаимните дейности по инспекции и досъдебни производства, свързани със формирани или употребени неистинен или с погрешно наличие експертни решения на ТЕЛК.
" Анализът и координирането на работата ни се постанова заради обстоятелството, че в Силистра процентът на лицата, ползващи така наречен инвалидни пенсии е най-голям - 28,61%, в пъти по-висок от междинния в страната ", означи зам.-главният прокурор Иван Гешев. По думите му има систематичен проблем. " Това, което ще създадем взаимно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, е да продължим работата си и се надявам в скоро време да се вземат ограничения от наказателно-правен аспект за решение на този проблем ", добави Иван Гешев.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов увери, че е основана добра организация за работа и престои да се извърши голям размер от процесуално следствени дейности. " Работи се и превантивно ", добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР