София Франс Ауто“ АД (SFA), официалният вносител на автомобилите Peugeot,

...
София Франс Ауто“ АД (SFA), официалният вносител на автомобилите Peugeot,
Коментари Харесай

„София Франс Ауто“ търси нов дилър на Peugeot, Citroen и Opel в Благоевград

„ София Франс Ауто “ АД (SFA), формалният вносител на колите Peugeot, Citroen, Opel и DS Automobiles за България, търси нов оторизиран дилър за марките Peugeot, Citroen и Opel в района на гр. Благоевград.

Бъдещият представител ще провежда продажбите на нови коли и истински аварийни елементи, както и гаранционно и следгаранционно обслужване на колите от трите марки.

Изискване при избора на новия дилър е активността да се прави в търговско- сервизен център, който дава отговор на мултибранд стандарта на вносителя. Той би трябвало да има самостоятелен шоурум за всяка от марките Peugeot, Citroen и Opel, сервизна част за осъществяването на поправки и обслужване на колите, както и за продажба на аварийни елементи.

Според формалните данни на Министерство на вътрешните работи за записаните ППС, за първите 8 месеца на годината Peugeot, Citroen и Opel имат 13.8% общ пазарен дял от продажбата на нови коли в България. За района на Благоевград пазарният дял на трите марки на SFA е 8.3%.

С привличането на нов дилър в този район, вносителят цели да усили размера на продажбите, както и да усъвършенства сервизното обслужване на съществуващия автопарк.

Официалното изказване от SFA може да намерите тук:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР