София Франс Ауто“ АД, официален вносител на Peugeot за България, ще

...
София Франс Ауто“ АД, официален
вносител на Peugeot за България, ще
Коментари Харесай

София Франс Ауто ще достави 280 линейки Peugeot Boxer

„ София Франс Ауто “ АД, официален вносител на Peugeot за България, ще достави 280 нови коли за спешна помощ Peugeot Boxer. Договорът с Министерството на опазването на здравето бе подписан през днешния ден от Стоян Желев, изпълнителен шеф на сдружението и министър Кирил Ананиев. Новите медицински транспортни средства ще послужат за рационализация на спешната медицинска помощ.

Обществената поръчка, извоювана от „ София Франс Ауто “, е обособена в две позиции. По първата компанията ще достави 95 линейки вид C, с включено медицинско оборудване и здравна инсталация, ще им предостави гаранционно и сервизно обслужване. По втората процедура ще бъдат доставени още 185 коли за спешна помощ вид В, с включено здравно съоръжение и медицинска инсталация.

Общата стойност на двата договора възлиза на 38.364 млн. лева с Данък добавена стойност.

Закупуването на медицинските превозни средства е в осъществяване на Договор за предоставяне на безплатна финансова помощ № BG16RFOP001-4.001-0001 от 23.10.2018 година по Проект № BG16RFOP001-4.001-0001-С001 „ Подкрепа за развитие на системата за незабавна медицинска помощ “ и се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „ Региони в напредък “ (ОПРР) 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за районно развитие (ЕФРР).

Срокът за осъществяването на дейностите по реализацията на плана е 36 месеца, с поетапна годишна доставка.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР