София. Focus-news.net отново е №1 в раздел Уеб медии и

...
София. Focus-news.net отново е №1 в раздел Уеб медии и
Коментари Харесай

Focus-news.net отново е №1 в раздел „Уеб медии и сайтове“ в десетото издание на класацията „Любимите марки”

София. Focus-news.net още веднъж е №1 в раздел „ Уеб медии и уеб сайтове “ в десетото издание на класацията „ Любимите марки ”, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. На публична гала в хотел Арена ди Сердика оценката бе връчено на Татяна Узунова.
„ Позволете ми да благодаря на всички, които ни избират като обичана марка. Както и на господин Димитров за превъзходно проведеното състезание довечера. За всички години на съществуването на „ Фокус “ ние сме потвърдили, че можем и го вършим. Доказали сме, че имаме вяра в истината и обективността “, съобщи Татяна Узунова по време на церемонията.
„ Още веднъж благодаря и ви давам обещание другата година да дойдем отново и още веднъж да създадем всичко допустимо да заслужим премия “, добави тя.
Тази година в класацията „ Любимите марки ” взеха присъединяване над 40 000 консуматори. Инициативата е израз на потребителските желания към дадени марки в разнообразни браншове. Марки се избират само посредством гласоподаване от страна на крайните консуматори.
Цветелин ДИМИТРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР