София Фльорш бе диагностицирана с фрактура на гръбначния стълб след

...
София Фльорш бе диагностицирана с фрактура на гръбначния стълб след
Коментари Харесай

Фльорш с фрактура на гръбнака след зловещата катастрофа в Macau GP

София Фльорш бе диагностицирана с фрактура на гръбначния дирек след злокобната си злополука по време на четвъртата обиколка от известното съревнование по тесните улици на Макао. Фотографите и маршалът, които пострадаха при случая са без съществени пострадвания. Информацията идва от уредниците на надпреварата.

Жизнените индикатори на 17-годишното момиче са постоянни и тя е била в схващане след случая. Германката удари автомобила пред нея, две от колелата й се извадиха и тя излетя от пистата в зоната за фотографи и оператори. По време на злополуката Фльорш се е движила с 276.2 км/ч.

Just wanted to let everybody know that I am fine but will be going into Surgery tomorow morning. Thanks to the @fia and @hwaag_official @MercedesAMGF1 who are taking great care of me.
Thanks to everybody for the Supporting messages.
Update soon.
— Sophia Floersch (@SophiaFloersch) November 18, 2018
Маршалът има пострадвания на лицето и фрактура на челюстта, единият фотограф е с контузия на бъбреците, а другият е със разтърсване. Всички те ще останат под наблюдаване в болничното заведение.

Стюардите заключиха, че нито един водач не е напълно отговорен за злополуката.

Шефът на тима на Фльорш Фриц ван Амерсфорт показа, че в болничното заведение със 17-годишното момиче е татко й. Утре младата германка ще претърпи интервенция в гръбнака.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР