„София филм фест“, едно от най-чаканите събития в столичния културен

...
„София филм фест“, едно от най-чаканите събития в столичния културен
Коментари Харесай

Отлага се и „София филм фест“

„ София филм фест “, едно от най-чаканите събития в столичния културен живот, се отсрочва поради заплахата от болест с ковид, оповестиха уредниците му „ Арт Фест “.

24-ото издание на фестивала трябваше да стартира този месец, само че рискът от COVID-19 постанова да бъде отсрочен „ за интервал, в който културните и спортните събития в затворени пространства ще могат да се осъществят “, се споделя в публично известие до медиите. И още:

„ Екипът на „ Арт Фест “, главен уредник на интернационалния кино фестивал „ София Филм Фест “ и интернационалния копродукционен пазар „ София Мийтингс “, ясно осъзнава световната опасност, която вирусът COVID-19 съставлява за здравето и живота на хората и се преценява с формалните решения, взети от Министерски съвет, Министерство на здравеопазването (заповед № РД-01-117/8.03.2020 г.), Министерство на културата, ИА „ Национален кино център “ (писмо № 01-82/ 9.03.2020) и Столична община “.

От „ Арт фест “ твърдят публиката, че я чака извънреден фестивал, който ще се организира „ когато му пристигна времето “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР