София. Евтин пиар беше твърдението на Корнелия Нинова, че бизнесмени

...
София. Евтин пиар беше твърдението на Корнелия Нинова, че бизнесмени
Коментари Харесай

Александър Ненков, ГЕРБ: Евтин пиар беше твърдението на Корнелия Нинова, че бизнесмени и олигарси с помощта на премиера се опитват да овладеят БСП

София. Евтин пиар беше изказванието на Корнелия Нинова, че предприемачи и олигарси благодарение на премиера се пробват да овладеят Българска социалистическа партия. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Ненков уточни, че брифингът е по отношение на следващата операция на Корнелия Нинова.
„ Ние няма по какъв начин да останем безучастни “, сподели още Ненков. Според него Нинова за следващ път оправдава своите неуспехи и твърди, че че някой по някаква форма се пробва да въздейства и да взима решения в нейната партия. „ Как някакви предприемачи, олигарси, знайни и незнайни хора се пробват благодарение на Борисов да овладяят нейната партия. Ако това е по този начин, желаеме неотложно да уточни тези лица, тези компании. Кои са тези компании, по кое време са се срещали, къде са се срещали? “, сподели още Ненков.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР