София. Електронна географска карта с обектите на ЕСО, илюстрираща оперативните

...
София. Електронна географска карта с обектите на ЕСО, илюстрираща оперативните
Коментари Харесай

ЕСО е с нова интернет страница с модерна визия в полза на инвеститорите и потребителите

София. Електронна географска карта с обектите на ЕСО, илюстрираща оперативните благоприятни условия за присъединение на нови генериращи мощности, е част от новите функционалности на интернет страницата. Новият уеб страница на ЕСО обезпечава на потребителите богата информация от другите посоки в работата на сдружението и елементарен достъп до всички услуги, предлагани от самостоятелния метафоричен оператор. Това оповестиха от пресцентъра на Eлектроенергийния систематичен оператор .

Съществена функционалност в новия уеб страница на ЕСО e електронната географска карта с настояща информация за оперативните благоприятни условия за присъединение на производители и консуматори на електрическа енергия. Електронната карта е проектирана за да ориентира вложителите в нови генериращи мощности. Картата ще се обновява от време на време с информация за новоприсъединените обекти към преносната мрежа, както и за изведените от употреба. Целта на електронното приложение е да бъде в помощ на вложителите и на индустриалните консуматори.

Модерната визия на новата интернет страницата на ЕСО идва в отговор на динамичните действителности в енергийния бранш, които задават нуждата от нов метод в връзката. Новият уеб страница на самостоятелния електропреносен оператор на България обезпечава бърз достъп до необятен набор от информация за дейностите на сдружението. Специално видео демонстрира картина на електропреносната система на страната и новоизграждащите се електропроводи 400 kV, осъществени от ЕСО в границите на пет плана от общ европейски интерес и съфинансирани от „ Механизма за свързване на Европа “.

Потребителите на новия уеб страница на ЕСО ще открият детайлна информация за капиталовата политика на сдружението, ориентирана към разширение на преносните качества на мрежата. Специална секция е отделена за плановете за консолидиране на българския електроенергиен пазар към единния европейски пазар, в реализирането на които ЕСО взе участие с деен принос. Международната активност и включването на сдружението в основни европейски планове също намират централно място в новия уеб страница на българския електропреносен оператор.
Уебсайтът предлага и пряк достъп до профилите на Електроенергийния систематичен оператор в обществените информационни канали.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР