София е заложник, включително и кметът Терзиев, на желанието на

...
София е заложник, включително и кметът Терзиев, на желанието на
Коментари Харесай

Хекимян: Работата за София е спряла, столицата и кметът са заложници на Борис Бонев

" София е пленник, в това число и кметът Терзиев, на желанието на Борис Бонев да бъде ръководител на Столичния общински съвет ", съобщи общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян. Той акцентира, че от групата на ГЕРБ-СДС по никакъв метод не са разбрали дали Борис Бонев още веднъж е претендент за ръководител на СОС.
 
" Продължаваме да сме в незнание какво тъкмо се случва ", добави Хекимян и прикани кмета на Столична община Васил Терзиев да направи по този начин, че да организира договарянията, без значение дали те са сполучливи, или не, да бъде ясно с кого тъкмо ще се приказва.
 
По думите на Хекимян през вчерашния ден вечерта в 18:00 часа групата на ГЕРБ-СДС е получила покана за разискване на политиките в идващите две месеца. " А за идващите два, а за по-следващите два? Ротационен ръководител на Общинския съвет на два месеца ли би трябвало да има ", съобщи той.
 
Хекимян уточни, че значимото е да не бъдат изгубени пари за София, като добави, че работата за София е спряла. Той е безапелационен, че ПП-ДБ-СС са спирачката. Георги Георгиев сподели от своя страна, че нови и нови проблеми изникват всеки ден и за тяхното решение е нужен СОС. " Ние ясно сме декларирали, че няма да подкрепим Борис Бонев ", акцентира той.
 
Хекимян добави, че никоя от другите групи в СОС не желае да поддържа Борис Бонев за ръководител. " Тук става въпрос за в действителност някакво ужасно твърдоглавие и за детинска история, тъй като кметът през днешния ден би трябвало да пристигна и да се моли на Общинския съвет да вземе решение, тъй като очевидно няма по никакъв различен метод или различен лост, с който да влияе на Бонев, по тази причина той в действителност изрично да каже, че няма да е претендент за ръководител ", разяснява Хекимян, представен от БГНЕС.
 
Той е безапелационен, че на ГЕРБ-СДС не им е ясно кое е предлагането за ръководител на СОС. " Трябва да е пределно и изрично ясно, че ние не може да работим и не желаеме да работим на плаващи болшинства ", съобщи той и добави, че е належащо да се носи ясна отговорност, че ще има управническо болшинство.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР