София е свободен град, на свободните хора, не се нуждае

...
София е свободен град, на свободните хора, не се нуждае
Коментари Харесай

Битката за София: Посланията на основните претенденти за кметския стол

София е свободен град, на свободните хора, не се нуждае от безпорядък и експериментил Това съобщи в ефира на bTV Йорданка Фандъкова, сегашен кмет на столицата и претендент за нов мандат. По думите ѝ София се нуждае от непоклатимост и развиване. Разчитам на софиянци да продължим дружно развиването, означи още Фандъкова.
По време на дебата с водещ Антон Хекимян кандидат-градоначалникът Мая Манолова означи: " Дадохме си сметка, че живеем, гледайки бетон, и дишаме замърсен въздух, че сме в запушване, без места в детските градини за децата и внуците ни. Искате ли да живеем по този метод още 4 години, или желаете смяна? ", попита Манолова.
" Знам по какъв начин да направя по този начин, че в нашия град да има тротоари, зелени паркове, превоз – всичко, от което да има нужда ", безапелационен беше проектант Борислав Игнатов, претендент на " Демократична България ".
" 10 години работя за София, наемам се да работя за по-бързо напредване, по-чист град, прекъсване на презастрояването и община, която е сътрудник ", означи и Борис Бонев, самостоятелният претендент за кмет от неправителствената организация " Спаси София ".
Кандидатът на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки от своя страна се разгласи за град без катуни, без каручки по улиците, само че с ред и чист въздух, както и с отворена Витоша за жителите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР