София е европейски град. Постигнатите резултати в столицата са доказателство

...
София е европейски град. Постигнатите резултати в столицата са доказателство
Коментари Харесай

Мария Габриел: София и България могат да допринесат Европа да е по-силна

" София е европейски град. Постигнатите резултати в столицата са доказателство за това, че единствено когато работим в екип и сме единни – триумфите ще дойдат. София е извънредно специфичен град – тук можем да усетим пулса на демократичните полезности ". Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в столичния 25 МИР, което се организира в Северния парк.

По думите ѝ София и България могат да допринесат Европа да е по-силна и да резервира лидерската си позиция. " Ние сме цифрова столица и имаме обилие от млади и способни хора “, посочи лидерът на листата. Според Мария Габриел е доста значимо образованието все по този начин да стои високо в дневния ред на Европейски Съюз, като посочи и приноса на българските евродепутати за това. „ Инвестициите в образованието са вложения в бъдещето “, безапелационна бе тя.

" Само дружно можем да очертаем бъдещето на Европейски Съюз и България, единствено дружно можем да се противпоставим на двойните стандарти, единствено в случай че сме единни можем и ние да задаваме дневния ред на Европа. Гласувайте за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината, с цел да има страната ни мощен глас в Европа “, акцентира Мария Габриел.

" Всяко кътче в София е Европа. Българското държавно управление, локалната власт и евродепутатите постигнахме доста, нужно е само да запазим темпото и да надградим. За задачата ни е нужна поддръжката ви. Силна стопанска система и високи приходи ще върнат младежите в България – това е и една от главните ни цели “, съобщи претендентът за евродепутат Ева Майдел.

По-висок стандарт на живот, повишение на Брутният вътрешен продукт, увеличени заплати, повече обществени придобивки. Това желаят хората, а с цел да се случи ЕНП би трябвало да има най-вече евродепутати в Екологичен потенциал и в България да ръководи държавното управление на Бойко Борисов. Искаме бъдещето на България да е в Европейски Съюз, тъй като друга опция за нас няма. Нека не рискуваме да се стигне до нова злополука и на 26 май да заложим на потвърдените експерти от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, прикани на собствен ред доктор Андрей Ковачев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР