София. Двойно по-малки призми ще заменят монтираните ограничители на ул.

...
София. Двойно по-малки призми ще заменят монтираните ограничители на ул.
Коментари Харесай

София: Двойно по-малки призми ще заменят монтираните ограничители на ул. „Граф Игнатиев“

София. Двойно по-малки призми ще заменят инсталираните ограничители на ул. „ Граф Игнатиев “. Това стана ясно от думите на арх. Иво Пантелеев, шеф на компанията, по чийто план се правят ремонтните действия на ул. „ Граф Игнатиев “ пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Призмите, които предстоят да бъдат инсталирани са 50% по-малки “, уточни арх. Пантелеев и добави, че размерите им са съобразени с пространстовото. „ Спряхме се на тези призми, тъй като те са забележими и не заемат прекомерно доста размер “, разяснява още той.
„ Това е окончателното решение за ограничителите. Основната концепция е да се обединят дистанциите от фасада до фасада “ сподели още той, като удостовери, че се чака преди Коледа да бъде пуснато придвижването на трамваите. „ Към този миг мога да заявя, че измененията в плана са извънредно малко и не бих го трансформирал. Това, от което не сме удовлетворени, са доста дребни елементи, които са отстраними “, добави той, като съобщи, че нямат аварийни разновидности за други ограничители и считат да се спрат дефинитивно на тези.
„ Няма тротоари, тъй като се опитваме да следваме положителните европейски практики, с тези асоциации бяха оповестени фотоси от Хелзинки “, сподели още той и изясни, че в случай че се създадат тротоари те ще са под норматива поради тесните пространства.
Ирина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР