София. Движението по автомагистрала Тракия край Ихтиман е възстановено, като

...
София. Движението по автомагистрала Тракия край Ихтиман е възстановено, като
Коментари Харесай

АПИ: Причина за ограничението, което бе въведено при 37 км на АМ „Тракия”, са обилните дъждове в последното денонощие и водите от преливника на микроязовира край Ихтиман

София. Движението по автомагистрала „ Тракия ” край Ихтиман е възобновено, като се реализира със скорост от 90 км/ч. Причина за ограничаването, което бе въведено при 37 км на Автомагистрала „ Тракия ” в посока София, са изобилните дъждове в последното денонощие и водите, които идват от преливника на микроязовира край Ихтиман и подкоповат основите на оборудването. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).
Екипи на пътноподдържащата компания са работили за отблъскване на водите от преливника на микроязовира, с цел да може придвижването по автомагистрала „ Тракия ” в сектора сред пътен възел „ Ихтиман ” и пътен възел „ Мухово ” да бъде възобновено колкото се може по-скоро.
Още нощес по предписание на министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков екипи на АПИ, поддържащата компания, " Пътна полиция " и пожарната са подхванали ограничения за преодоляване на обстановката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР