София. Две български двойки получиха уникалната възможност да играят на

...
София. Две български двойки получиха уникалната възможност да играят на
Коментари Харесай

Две български двойки в основната схема на Sofia Open 2021

София. Две български двойки получиха неповторимата опция да играят на мощния шампионат от категория ATP 250 Sofia Open 2021. Димитър Кузманов/Александър Донски и Адриан Андреев/Александър Лазаров получиха " уайлд кард " за главната скица и ще вземат участие в шестото издание на шампионата в София от 26 септември до 3 октомври в " Арена Армеец ".

Благодарение на привилегията България да има собствен шампионат от международния тур, надарените български тенисисти се включват непосредствено в конкуренцията с част от най-големите звезди от международния тенис хайлайф.

За Кузманов това е шесто присъединяване на Sofia Open, където през 2017 година стигна четвъртфинал в двойка с Александър Лазов. Тазгодишният му сътрудник, Донски, също е четвъртфиналист в София, само че от 2019 година, когато с Александър Лазаров изгубиха 3:6, 1:6 от индийците Бопана/Шаран.

Единственото досегашно присъединяване на Адриан Андреев на двойки е през 2019 година, когато с Димитър Кузманов изгубиха от първенците от 2018-а Хаасе/Миделкооп.

Четиримата български участници на двойки ще вземат участие и в конкуренцията на сингъл.
Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Александър Лазаров получиха " уайлд кард " за главната скица, а българите на Sofia Open 2021 ще са общо петима, откакто Александър Донски и Симон Антъни Иванов получиха " уайлд кард " за квалификациите на сингъл.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР