София. До 15 септември ще бъде пуснато движението по бул.

...
София. До 15 септември ще бъде пуснато движението по бул.
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: До 15 септември ще бъде пуснато движението по бул. „Княз Ал. Дондуков“ в частта, където в момента тече ремонт

София. До 15 септември ще бъде пуснато придвижването по бул. „ Княз Ал. Дондуков “ в частта, където сега тече ремонт. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на ревизия на ремонтните действия на столичния бул. „ Княз Ал. Дондуков “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Ремонтът на бул. „ Княз Ал. Дондуков е един от най-тежките поправки. Проектът се работи в период и за 15-ти септември ще бъде пуснато придвижването от ул. „ Сердика “ до ул. „ Георги С. Раковски “ и от ул. „ Кракра “ до бул. „ Васил Левски “. След 15 септември по график ще бъде затворен секторът от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ Георги С. Раковски “. Работниците ще работят с удължено работно време и се надявам хората, които живеят в близост, да бъдат търпеливи “, сподели още тя.
Фандъкова посочи, че се прави се ремонт и на велоалеята. „ Полагат се специфични павета, които да разрешат да има равна повърхнина и в това време да са в уместно комбиниране с гранитните павета. Надявам се тя да бъде подобаваща и да имаме един напълно освежен бул.. Велоалеята е с дължина от Министерски съвет до бул. „ Васил Левски “, като има концепцията по-късно да бъде удължена до бул. „ Мария Луиза “. Ремонтират се отчасти и автобусните мрежи, стълбовете, осветлението и тротоарите, тъй че бул. „ Княз Ал. Дондуков “ да бъде изцяло реконструиран “, изясни кметът на София.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР