София. Днес в низините и по поречието на Дунав ще

...
София. Днес в низините и по поречието на Дунав ще
Коментари Харесай

НИМХ: Днес временно намаление на облачността, главно над планинските райони, максималните температури ще са между 13° и 18°

София. Днес в низините и по поречието на Дунав ще се задържи мъгливо. Преди обяд след краткотрайно понижение на облачността, основно над планинските региони, от запад тя още веднъж ще се усили. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 13° и 18°, по-ниски в местата с трайна мъгла. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха сред 16° и 18°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 6°.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР