София. Днес ще преобладава слънчево и почти тихо време. От

...
София. Днес ще преобладава слънчево и почти тихо време. От
Коментари Харесай

НИМХ: На места в низините и котловините ще има трайни мъгли с максимални температури 6°-9°, в останалата част от страната температурите ще достигат 10°-15°

София. Днес ще доминира слънчево и съвсем безшумно време. От запад високата и междинна облачност ще се усилва, ще е без превалявания. На места в низините и котловините ще има трайни мъгли и там ще е по-хладно, с оптимални температури 6°-9°, в останалата част от страната температурите ще доближават 10°-15°. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките .
Над Черноморието ще доминира слънчево време. На места в утринните часове ще има мъгла или ниска облачност. По-късно денем ще се появи висока облачност. Вятърът ще слаб от югоизток. Максималните температури ще са 10°-11°. Температура на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност. По билата ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 6°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР