София. Днес ще преобладава облачно време. На много места ще

...
София. Днес ще преобладава облачно време. На много места ще
Коментари Харесай

НИМХ: Максималните температури днес ше са между 8° и 13°, в София - около 9°

София. Днес ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в регионите с надморска височина над 500 метра - от сняг. ова оповестиха от Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Евгения Егова. По-късно денем преваляванията ще намалеят като обсег и активност, облачността над доста региони краткотрайно ще се раздра. Ще духа слаб, преди обяд в Западна България до сдържан северозападен вятър, който до края на деня ще придобие южна съставния елемент. Ще се задържи студено за април с оптималните температури сред 8° и 13°, в София - към 9°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, по-късно денем с краткотрайни разкъсвания. На обособени места, основно в южните региони ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър, който денем ще се ориентира от юг. Максимални температури: 10°-11°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира облачно време, след обяд с краткотрайни разкъсвания на облачността. На доста места ще превалява сняг и ще се образува снежна завивка. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 6°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР