София. Директорът на Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на

...
София. Директорът на Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на
Коментари Харесай

Директорът на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов и кметът на София Йорданка Фандъкова получиха приза „Закрилник на надеждата“

София. Директорът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов и кметът на София Йорданка Фандъкова получиха наградата „ Закрилник на вярата “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Плакетите им бяха връчени през днешния ден от шефа на болница „ Надежда “ доктор Анелия Рачева. Поводът за оценката е реакцията на столичните пожарникари и екипите на общината при потушаването на огнената буря, разразила се на 4-и май наоколо до здравното заведение. Тези плакети са израз на нашата признателност за оказаното подпомагане и проявените съпричастност и професионализъм по време на потушаването на пожара наоколо до болница „ Надежда “, сподели по време на срещата доктор Анелия Рачева.
Припомняме, че по време на пожара в стационара на МБАЛ “Надежда “ имаше 67 пациенти, 29 от които новородени бебета. Бързата реакция и положителната съгласуваност сред всички институции, участващи в потушаването на пожара, предотвратиха спомагателни произшествия и осигуриха спокойствието и сигурността на пациентите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР