София. Дейността на Национална компания индустриални зони“ ЕАД бе представена

...
София. Дейността на Национална компания индустриални зони“ ЕАД бе представена
Коментари Харесай

НКИЗ представена пред бизнес мисия от Япония

София. Дейността на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД бе показана пред публична бизнес задача на Японската организация за външна търговия, гостуваща в България. Пред повече от 30 компании от Страната на изгряващото слънце изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес очерта преимуществата на сдружението и обособените планове, представляващи интерес за задгранични вложители. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ.
По време на събитието се организира и полемика за икономическия климат в България, опциите за вложения у нас и насърчителните ограничения за бизнеса. Участници в диалога заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев, заместник-министрите на образованието и науката и на труда и обществената политика Деница Сачева и Зорница Русинова, Антоанета Барес, изпълнителният шеф на БАИ Стамен Янев и други
Бизнессрещата се организира на 26 юни (вторник), като бе открита от вицепремиера Томислав Дончев, хазаин на събитието. Поздравителни адреси насочиха посланикът на Япония у нас Н. Пр. Масато Уатанабе и зам.-министър Манолев, които подписаха екшън проект за активизиране на икономическите контакти сред България и Япония.
В сряда (27 юни) японската делегация посети и Икономическа зона София-Божурище. Представителите на бизнеса разгледаха индустриалния парк и се срещнаха както с изцяло настоящата му към този момент част, по този начин и с вероятностите и опциите за бъдещо развиване. Делегацията се срещна и с един от вложителите в икономическата зона – високотехнологична компания, която показа производството си и на собствен ред се срещна с бизнес задачата на японските бизнесмени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР