София. Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на

...
София. Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на
Коментари Харесай

Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на президента Енчо Керязов

София. Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на президента Енчо Керязов за цялостния принос на именития акробат и актьор в региона на спорта и цирковото изкуство. Това оповестиха от прессекретариата на президента .

Носител на редица награди и оценки като еквилибрист в Холандия, Германия и Франция, от 2010 година Енчо Керязов има фондация на негово име, подпомагаща българските гении, в областта на изкуствата и спорта. Видният български състезател и държавник е част от Обществения съвет по физическо образование и спорт към Президента на Републиката и лице на акцията „ Спортувай с Президента “.

Нужно е огромно сърце, родолюбие и доста обич, с цел да се реализира това, което Вие вършиме за българските деца, посочи президентът на церемонията и акцентира, че връченото отличие е израз на признателността на цялото общество за поддръжката, която Керязов оказва на децата на България.

Надявам се от ден на ден съумели българи да последват Вашия образец да подадат ръка на младите гении, които катерят стръмната пътека към триумфа, уточни президентът. Той приветства проведения от фондацията на Керязов театър „ Нощ на звездите “, чието мото на тазгодишното 10-то юбилейно издание е „ Благотворителността осмисля триумфа “.
Получавал съм доста награди по света, само че тази е най-ценна, тъй като е самопризнание тук, в Родината, сподели Енчо Керязов откакто бе почетен с Почетния знак на президента. Керязов изрази вяра, че ще продължи да въодушевява младите гении на България да преследват фантазиите си.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР