София. Държавата трябва да разследва Марица 1“ и Марица 3“

...
София. Държавата трябва да разследва Марица 1“ и Марица 3“
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Държавата трябва да разследва „Марица 1“ и „Марица 3“ за корупция и за ценообразуването, с които грабят българските граждани и икономиката

София. Държавата би трябвало да проверява „ Марица 1 “ и „ Марица 3 “ за корупция и за ценообразуването, с които грабят българските жители и стопанската система. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ От години сигнализираме, че в микса за ценообразуване на ток максимален е приноса на „ Марица 1 “ и „ Марица 3 “. Ние считаме, че това е източване на българската енергийна система от страна на „ Марица 1 “ и „ Марица 3 “. Това е заради контракта, която Иван Костов е подписал и неговите правоприемници в този момент в Народното събрание „ Да, България “, би трябвало да носят политическа отговорност за това нещо. Българската страна със своите принадлежности би трябвало да проверява „ Марица 1 “ и „ Марица 3 “ и за корупция, и за ценообразуването, с които в действителност грабят българските жители и българската стопанска система и предизвикват тежки вреди и инфлационни процеси ", изясни Петков.

Той добави, че разчита Агенцията за национална сигурност и Специализираната прокуратура да видят най-сетне този проблем и да подхващат нужните ограничения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР