София. Далеч от удобните въпроси на правилните телевизии, кампанията за

...
София. Далеч от удобните въпроси на правилните телевизии, кампанията за
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на София от НФСБ Стефан Иванов: Очи в очи с проблемите на хората в София

София. Далеч от комфортните въпроси на „ верните ” малките екрани, акцията за кмет на София и лидер на листата за общински съветници, която води Стефан Иванов залага главно на директни диалози с хората. Общо над 80 точки на София ще бъдат посетени от Стефан Иванов дружно с други претенденти за общински съветници и районни кметове, издигнати от локална коалиция „ НФСБ-БДС „ Радикали ” с поддръжката на Движение Демократично Действие и Общество за нова България. Шатрите са сини, брандирани непретенциозно, само че видно отдалече. По няколко доброволци на всяка шатра раздават брошури и вестници с програмата и биографиите на претендентите. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ .
„ Срещаме се и беседваме със стотици хора всеки ден. Това е доста трудоемко, само че комфортните формати и рехавите ръкопляскания на авансово готови агитки от почитатели, с което е лимитират водещите претенденти, не ме притеглят. Предпочитим да съм очи в очи с проблемите на хората в техните квартали. Гражданите умеят доста добре да разграничават истината от фалша ” – споделя Стефан Иванов и моли за гласоподаване с номер 69 в бюлетините за кмет на София и за общински съветници. Добавя, че развиването на града на север и на изток е предопределено, само че би трябвало да се направи деликатно обмисляне, с цел да няма и там презастрояване, тапи и изчезнали зелени площи и места в детските градини.
Владимир Христов – претендент за кмет на регион „ Красно село ” и част от листата за общински съветници с номер 69 в бюлетината разисква оживено проблемите на сигурността към площад „ Македония ”. Отляво – травестити, отдясно – хамали, а по средата облаци прахуляк от некачествено направените паркоместа. Това естествен живот ли е? ” – оплаква се възрастен столичанин, живеещ на ул. „ Владайска ”. В отговор получава заричане от Владимир Христов за по-голям ангажимент за този регион от страна на Общинска полиция и общинската охранителна компания „ Егида ” в случай че бъде определен за кмет на „ Красно село ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР