София. ЧЕЗ Трейд България, най-големият търговец на свободния пазар в

...
София. ЧЕЗ Трейд България, най-големият търговец на свободния пазар в
Коментари Харесай

ЧЕЗ Трейд съдейства на българските дружества на белгийска банково-застрахователна група да постигат екологичните си цели

София. ЧЕЗ Трейд България, най-големият търговец на свободния пазар в страната, продава зелена сила на българските сдружения на КВС Груп. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . През 2018 година фирмите Обединена българска банка АД и ДЗИ Общо обезпечаване ЕАД и ДЗИ Животозастраховане ЕАД, част от най-голямата финансова група в България – КВС Груп, прибавиха още една мярка, посредством която да усъвършенстват системата си за ръководство на околната среда, а точно закупуването на зелена сила, създадена от възобновими енергийни източници. Благодарение на целенасоченото използване на тази политика до момента групата ще способства за понижаване на екологичния отпечатък от ежедневната си активност, равняващ се на 8 500 тона по-малко въглеродни излъчвания.
„ Все повече компании се обръщат към нас да им доставяме зелена сила, осъзнавайки своя дълг към опазването на околната среда. Това е доказателство за стадия на зрялост на българския бизнес. Ние в ЧЕЗ Трейд с подготвеност им спомагаме да реализират корпоративните цели “, сподели Владимир Дичев, изпълнителен шеф на „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД.
„ КВС Груп подкрепя своите клиенти с редица механизми, посредством които основава благоприятни условия за понижаване на енергийното им ползване. В наше лице те намират пълностоен сътрудник, който работи с тях освен оперативно, само че и във връзка с тактически метод и тактика, тъй че, дружно да носим позитивно въздействие върху нашата среда и обществата, в които се развиваме. Съвсем естествено е и самите ние да засвидетелстваме нашия личен ангажимент към околната среда като закупуваме зелена сила, създадена от възобновими енергийни източници. “, разяснява Кристоф Де Мил, изпълнителен шеф „ Финанси “ на ОББ и иновационен водач на КВС Груп в България.
„ За нас е значимо освен да бъдем виновни и надеждни финансови компании, само че и да бъдем виновни корпоративни жители. Партньорството с ЧЕЗ Трейд поддържа нашето екологично държание и подсигурява зелено зареждане при ежедневни интервенции “, сподели Борис Паличев, изпълнителен шеф „ Финанси “ и „ Риск “ на ДЗИ.
ЧЕЗ Трейд България е 100% дъщерно сдружение на ЧЕЗ, а. с. и част от ЧЕЗ Груп, водеща интегрирана енергийна компания, част от топ 10 енергийни компании в Европа. В България компанията е водещ снабдител на електрическа енергия за промишлеността и бизнеса. Дружеството има 15 години опит на свободния пазар, като е доставило 27 тераватчаса електрическа енергия и е осъществила 2,5 милиарда лв. общи проходи от продажби.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР