София. ЧЕЗ стартира набирането на кандидати за стаж през лятото

...
София. ЧЕЗ стартира набирането на кандидати за стаж през лятото
Коментари Харесай

ЧЕЗ стартира набирането на кандидати за стаж през лятото на 2019 година

София. ЧЕЗ започва набирането на претенденти за стаж през лятото на 2019 година. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . До края на месец юни е срокът за подаване на документи и събеседване. Над 60 възпитаници, студенти и дипломанти ще получат опция да станат част от екипите в фирмите от Групата на ЧЕЗ в България през месеците юли, август и септември. Те ще имат опция да работят с наставници с дълготраен опит, да вземат участие във вътрешни образования и да развиват своите персонални и професионални умения.
„ Стажантската стратегия на ЧЕЗ е с дългогодишни обичаи. Целта ѝ е да даде благоприятни условия на теоретично квалифицираните възпитаници и студенти от механически специалности да придобият на практика опит в действителна работна среда. Програмата е в сходство с правилата на ЧЕЗ за принос и ангажираност към обществото, предизвиква младежите към професионално развиване и дава опция за действително нахлуване в професионалната област “, съобщи Евгения Накова, шеф „ Човешки запаси “ в „ ЧЕЗ България “ ЕАД.
За 10 годишната история на Стажантската стратегия досега над 800 души са минали стаж в ЧЕЗ, а към 270 са постъпили на работа в фирмите на ЧЕЗ в България. Традиционно максимален е ползата към звената „ Експлоатация и поддържане “ и „ Мерене и ръководство на данни “ в „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.
Подробности и формуляр за кандидатстване може да бъдат открити на уеб страниците на ЧЕЗ България и ЧЕЗ Разпределение в секциите „ Кариери “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР