София. ЧЕЗ Разпределение България получи Награда за фирма с най-добри

...
София. ЧЕЗ Разпределение България получи Награда за фирма с най-добри
Коментари Харесай

ЧЕЗ получи отличие за най-добри социални придобивки за учениците в дуална форма на обучениe

София. ЧЕЗ Разпределение България получи „ Награда за компания с най-хубави обществени придобивки за учениците в дуална форма на образование “ в границите на плана ДОМИНО. Наградата бе връчена от заместник-министъра на стопанската система Лилия Иванова на публична гала, която се състоя на 12 юни в София. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ .
„ Осигуряването на качествено обучение в региона на електроенергетиката е от основно значение за подобен стратегически бранш за всяка една страна какъвто е енергетиката. Затова ЧЕЗ трансформира професионалното обучение в главен детайл на своята политика за корпоративна обществена отговорност. Благодаря на хората зад плана ДОМИНО за приноса му в одобряване на дуалната форма на образование в професионалното обучение в България. Очаквам всички, които сме част от него, да използваме опцията и да продължим да работим за налагането на дуалната форма на образование, която потвърди, че в най-висока степен сближава потребностите на образованието и бизнеса “, сподели Евгения Накова, шеф „ Човешки запаси “, „ ЧЕЗ България “ ЕАД.
ЧЕЗ е една от първите компании в България, които се включиха в дуалното образование по електротехника в страната. Тази година в ЧЕЗ Разпределение бяха назначени 12 възпитаници от 11-ти клас, които се образоват по дуалната форма в професионална гимназия по механоелектротехника „ Никола Й. Вапцаров “ в София и Професионалната гимназия по механо-електротехника в град Плевен. През 2020 година следва да бъдат назначени и възпитаници от 11-ти клас от гимназия „ Мария Кюри “, гр. Перник. Сключвайки трудови контракти, всички те ще могат да се възползват от обществените придобивки, които са налични за чиновниците на ЧЕЗ. „ Нашата цел като шеф е да осигурим подобаваща среда и да дадем благоприятни условия за професионално и личностно развиване на младежите и експертите, с цел да ги задържим в България и в българската енергетика “, добави Евгения Накова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР