София, Букурещ и Будапеща са сред местата, които си заслужават

...
София, Букурещ и Будапеща са сред местата, които си заслужават
Коментари Харесай

Няколко места в Европа, които да посетите ако имате ограничен бюджет

София, Букурещ и Будапеща са измежду местата, които си заслужават да бъдат посетени, в случай че имате стеснен бюджет. Или най-малко по този начин настояват в публикацията си от нискотарифната компания Ryanair.
С текста си те показват плюсовете на тези места, и примерните цени за съществени артикули и услуги, като такси, локална бира, вино, кафе и несъмнено храна.
Според създателите София е съвършеното място за хората, които желаят да се потопят в градската просвета и да не се усещат като новобранци.

Тъй като няма са имаш голям лист със забележителности, които би трябвало да посетиш, имаш време да се потопиш в метода на живот на локалните. Освен това несъмнено загатва и за фамозното ни гостолюбие.
„ Местните тук са доста готини, гостоприемни и доста забавни”, споделят от компанията.
Място в текста намира и Букурещ, който е разказан като втория най-евтин град в Европа за отмора.

„ Тук няма да ти коства крайник или ръка, с цел да ядеш добре, да спиш добре и да живееш добре”, пишат от самолетната компания. Като за образец дават, че можеш да се насладиш на храната в първокласен ресторант в центъра на града за под 50 евро.
Будапеща появява с необикновено предложение. Според създателите на публикацията това е един от градовете с най-евтин алкохол. В Будапеща можеш да намериш бира или вино за едно евро.

Другите градове в листата на самолетната компания са очарователният Краков, който има един от най-големите средновековни градски площади, Братислава със своите крепости и Вилнюс със своя максимален бароков град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР