София. БСП за България“ е единствената партия, която може да

...
София. БСП за България“ е единствената партия, която може да
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Велизар Енчев: „БСП за България“ е единствената партия, която може да срази десетгодишния авторитарен режим на Борисов

София. „ Българска социалистическа партия за България “ е единствената партия, която може да съкруши десетгодишния властнически режим на Борисов “. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев в утринния блок на Бтв, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Според него тази борба ще докара до реституция на демокрацията в България, която през тези 10 години е била унищожена от проведената незаконна група ГЕРБ. „ Тази борба ще вкара нови обществени правила, които ще бъдат защитавани освен на българска територия, а в Европейски Съюз “, сподели още той. Енчев напомни, че ГЕРБ ръководят към този момент 10 години и нито една партия не е нанесла толкоз провали във вътрешен и европейски проект, колкото те. „ Първата ми работа, като европейски народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “, ще бъде да поддържа избора на Лаура Кьовеши за европейски основен прокурор. Само прокурор от този формат може да вкара в пандиза хора от проведената незаконна група ГЕРБ “, сподели още Енчев. В рамките на разговора Европейски Съюз – Турция, претендентът за евродепутат съобщи, че ще се бори за специфична декларация, с която Европейски Съюз приканва Турция да извърши своите отговорности към тракийските бежанци. „ На трето място е рухването на глобите против Русия. Ще упорствам и за основаване на фонд за демографски застрашените страни с избор на европейски комисар по демографията, като България да бъде най-големият адресат на дотация от този фонд “, разяснява той. „ Във „ Визия за България “ има една съществена точка, която би трябвало да се споделя от всички партии - за минимална работна заплата и минимална пенсия, само че не в безспорни стойности. Не би трябвало да има приходи в Европейски Съюз по-ниски от прага на беднотия в съответната страна “, уточни той. Според него не е допустимо в България прагът на беднотия да е 360 лева, а да има заплати и пенсии под тази стойност.
Според Велизар Енчев имаме най-корумпираното държавно управление в Европейски Съюз. „ Европейската счете палата прави инспекция на средствата, изразходвани за българските пътища, макар че ГЕРБ отхвърли настояването на Българска социалистическа партия за такава инспекция. Това е необикновен пестник за българската администрация и държавно управление “, разяснява той. Енчев акцентира, че комисарят по правораздаването е декларирала, че мониторингът върху българската правосъдна система няма да падне, тъй като българската правосъдна система е напълно в ръцете на един човек, непосредствен до Движение за права и свободи, под контрола на Бойко Борисов. Той е на мнение, че няма да бъдем признати в Шенген, поради високата корупция по най-висите етажи на страната, в това число и в силовите институции, като „ Гранична полиция “. „ Бежанци стигат гладко до Горна Оряховица. Откъде стигат – през Великата китайска стена на Валери Симеонов “, разяснява претендентът за евродепутат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР