София. БСП има конкретна програма за действие за промяна на

...
София. БСП има конкретна програма за действие за промяна на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева, БСП: Искаме България да бъде справедлива и просперираща

София. „ Българска социалистическа партия има съответна стратегия за деяние за смяна на Европа и България. В бъдещия Европейски парламент ние ще работим за общ стандарт за минимална пенсия и минимална заплата, обща европейска прокуратура, връщане на Европейски Съюз към обществените хрумвания, които да подобрят живота на всички европейци ”. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева на срещи с жителите на градовете Провадия и Аксаково, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия . Тя добави, че на тези избори би трябвало да осъзнаем, че България е част от обединена, демократична и просперираща Европа. „ Трябва да вдигнем глава и да заявим, че желаеме България също да бъде обективна и просперираща ”, безапелационна бе Йончева. Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” сподели още, че благодарение на Европа и посредством пресичането на корупцията в бюджета могат да влязат милиарди и тези пари да отидат за повишение на междинните работни заплати, ограничения за битка с демографската злополука, подкрепяне на младите бизнесмени, на дребните и междинни фермери и земеделци. Тя добави, че социалистите са единствените, които имат тактика за справяне с демографската рецесия и ще упорстват за европейски комисар по демографията. ”Само с №18 можем да имаме смяна и късмет да достигнем междинните европейски стандарти ”, безапелационна бе Елена Йончева.
„ Какво обаче ни оферират ръководещите? Дават на концесия Летище „ София ” за 35 години, макар че то е печелившо. Борисов се гордееше, че е спрял три енергийни плана. Заради корупцията, ниските заплати и неналичието на вероятност всеки десети човек сред 20 и 39 години напуща България ”, сподели още Елена Йончева. Тя разяснява, че ръководещите подвигат цената на промишления ток два пъти, а това значи, че цените на главните артикули ще се покачат, може да се наложи компаниите да редуцират служащи или да понижават заплати. Йончева напомни, че през вчерашния ден една от огромните български индустриални асоциации е декларирала, че с това нарастване НЕК работи като проведена незаконна група.
„ Време е за смяна, време е за правдивост, в този момент. Затова на тези избори би трябвало да се гласоподава ”, безапелационен бе претендентът за евродепутат Петър Витанов. Той съобщи, че след 26 май не просто ще изпратим евродепутати социалисти в Екологичен потенциал, а ще изпратим в Брюксел хора, които имат визия за България и визия за Европа. „ След тези избори българските жители имаме късмет да си върнем България- с положително обучение, опазване на здравето и равноправна с останалите страни в Европейски Съюз. Десетилетията дясна надмощие в Европейски Съюз доведоха до големи несъответствия сред небогати и богати страни по тази причина би трябвало да променим статуквото. Битката ни е за почтени заплати и пенсии, качествено обучение, с цел да са грамотни и конкурентни децата ни ”, заключи Петър Витанов.
„ Справедливост, взаимност и еднакъв достъп до здравна помощ са главните правила на здравния модел, заложен от Българска социалистическа партия в нашите „ Визия за България ” и „ Визия за Европа ”, съобщи претендентът за евродепутат доктор Десислав Тасков. Той разяснява, че здравето, както образованието, не е стока, а неотменимо човешко право. „ Ние слагаме пациента в центъра на здравната система посредством внезапно понижаване на доплащането на здравноосигурените лица. В момента, в България, доплащането за лекуване е 50%, а това е неприемливо ”, сподели още Тасков. Той съобщи, че ГЕРБ ограбват всичко в тази страна и шансът да ги спрем е тъкмо в този момент. „ Гласувайки за „ Българска социалистическа партия за България ” с №18, можем да покажем, че желаеме смяна ", безапелационен бе социалистът. По думите му единствено Българска социалистическа партия може да реализира тази смяна. " ГЕРБ не влагат в общинските лечебни заведения, тъй като при тях не може да се краде - не са им забавни. А точно тези лечебни заведения посрещат потребностите на хората в отдалечените региони. След 26 май и след предварителните парламентарни избори ние ще стартираме действителната инвестиция в опазването на здравето по места ", разяснява още Тасков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР