София. Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация

...
София. Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация
Коментари Харесай

Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ - Вечер на добродетелите 2019

София. Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „ За Нашите Деца “ - Вечер на добродетелите 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Фондацията . То ще се организира на 7 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19:30. Патрон на десетото юбилейно издание е вицепрезидентът на Република България госпожа Илияна Йотова, а с набраните от Вечерта средства, ще бъдат подкрепени най-малко 800 деца в риск в ранна възраст и техните фамилии.
Генерален сътрудник на събитието е Special Events Group. Благодарение на своята техническа експертиза и безграничното си въображение, екипът на SEG прави допустима магията на Вечер на добродетелите. Перфекционизмът и иноваторството, с което работят, съумява да убеди всеки, докоснал се до тях, че няма невъзможни неща, още повече когато те са отдадени на споделени дела и полезности.
За осма годината Генерален спонсор на събитието е „ Дънди Прешъс Металс “ ЕАД. Историята на партньорството с фондация „ За Нашите Деца стартира през 2007. От тогава компанията прави допустимо сбъдването на доста фантазии на фондацията, измежду които построяването на Детска къща и пилотирането на приемната грижа в България. Благодарение на поддръжката на обичайния Генерален спонсор на Вечер на добродетелите и с набраните от всички издания на събитието средства, са подкрепени стотици деца в риск.
Домакин на събитието тази година за пети път е Sofia Event Center. Залата, в която ще бъдат посрещнати 400 бизнес водачи и общественици, е неповторима по рода си и е проектирана в продължение на година от водещи експерти в областта на организирането и техническото осъществяване на събития. На 7 октомври от 19:30 SEC ще отвори своите порти, с цел да даде опция на стотици посетители, да се потопят в идеите на фондация „ За Нашите Деца “ и да се насладят на вълнуващата стратегия на събитието.
Тази година събитието се радва на поддръжката и на три сребърни спонсора – Мото Пфое, „ Софийска вода “ АД и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София.
Мото Пфое е компания с дългогодишни обичаи в корпоративната обществена отговорност и е потвърдила, че се застъпва за идеите на фондация „ За Нашите Деца “ и устрема да бъдат подкрепени по най-хубавият метод деца в потребност и техните фамилии.
„ Софийска вода “ АД поддържа идеите на фондацията от 2011 г, като се включва в разнообразни събития, едно от които е точно Вечерта на добродетелите.
Сребърен спонсор на Вечер на добродетелите 2019 са и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София. Компанията застава зад събитието за първа година и към този момент се припознава в идеята, тъй като възприятието, че са взели участие в сбъдването на една фантазия и предизвикването на детски усмивки им носи задоволство и цялост.
Юбилейното издание на Вечер на добродетелите се провежда и с поддръжката на сътрудници, които подаряват безплатно своя труд, услуги или артикули. Сред тях са рекламна организация The Smarts, Ред Девил Кетъринг, J point group, Кока Кола, Пролет 57 ЕООД, Гаврош Гурме, Гимел, Авенди, Спиди, Арлет и Фойрих.
Повече информация за събитието и по какъв начин да закупите куверт, можете да откриете тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР