София. “Без БСП, без всеки един редови член на левицата,

...
София. “Без БСП, без всеки един редови член на левицата,
Коментари Харесай

БСП помогна за изграждането на паметник на Васил Левски в Руен

София. “Без Българска социалистическа партия, без всеки един редови член на левицата, тук - днешният празник във връзка откриването на паметника на Васил Левски, нямаше да се случи ”, това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев през днешния ден в град Руен. Това оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия. " Почти 9 години тази самодейност се проточи, само че най-после, със съдействието на Националния съвет и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", паметникът на този популярен българин към този момент е реалност ”, добави той. " Аз съм сигурен, че въпреки и да не се чу от микрофона, че левицата е спомогнала за този празник, хората го знаят ”, разяснява още заместник-председателят на Българска социалистическа партия.
Добрев акцентира, че с реализирането на днешната самодейност, всеки един член на левицата в община Руен, може да се гордее и да има самочувствие. “Няма по какъв начин да имаме искания, че можем да управляваме тази страна, в случай че нямаме самочувствие ”, добави той.
" Хората вървят след спечелили, те потеглят след водачи със самочувствие и в случай че нещо би трябвало първо да променим в Българска социалистическа партия, то това е самочувствието във всеки един от нас ” - добави Кирил Добрев. “БСП постоянно е носила отговорност за дейностите си, Българска социалистическа партия не е политическа еднодневка и скоро ще отбележим следващата си годишнина на Бузлуджа ” - разяснява зам.-председателят на левицата. “Поколения, свързани с тази партия ще се съберат на върха, с цел да отбележат своя празник ”, сподели пред присъстващите той.
Добрев напомни, че в събота ще бъде показан план на “Визия за България ”, където ще бъдат наранени 4 съществени тематики: опазване на здравето, обучение, районно развиване и стопанска система и приходи. “Тази визия потегля за разискване в цялата партия - във всяка една организация. Отделно ще бъде показана пред обществото - ще бъде предоставена на специалисти, експерти, браншови и НПО-организации, с цел да могат да кажат своите оферти ” - добави Кирил Добрев. " Целта е тази визия да стигне до всеки български жител, който да направи своето предложение, тъй като единствено стратегия, която е предходна на разискване през народа, може да се назова управническа стратегия " - акцентира заместник-председателят на Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР