София. БДЖ - Пътнически превози ЕООД започна поетапното монтиране на

...
София. БДЖ - Пътнически превози ЕООД започна поетапното монтиране на
Коментари Харесай

БДЖ: Започна поетапното монтиране на нови седалки в локомотивите

София. „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД стартира поетапното монтиране на нови седалки в локомотивите за по-голямо улеснение на машинистите по време на извършване на служебните им отговорности. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ . До момента са доставени 26 нови седалки за машинисти, които са разпределени в локомотивните депа в страната за монтиране в локомотивите с най-голяма нужда. Изработени и разпределени са и 40 стола за помощник-машинисти, от които до две седмици ще бъдат направени общо 120 бройки. Подготвя се и изработването на още 70 седалки за локомотивните машинисти.
Оборудването на локомотивите с нови седалки е част от програмата за възстановяване на изискванията на труд, която мениджърския екип на националния железопътен транспортьор извършва.
През последните две години в сдружението се поставят съществени старания за възстановяване на изискванията на труд и отмора на своите чиновници. Извършени са поправки на 16 здания в цялата страна, от които стаи за отмора, общи пространства и ремонтни халета. През 2018 година са планувани поправки на още 8 здания, като до края на годината ще бъде сменено вътрешното обзавеждане на всички стаи за отмора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР