София. България е дестинация за безопасен и здравен туризъм, имаме

...
София. България е дестинация за безопасен и здравен туризъм, имаме
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Най-важното е, че България предлага безопасна почивка

София. България е дестинация за безвреден и здравен туризъм, имаме чудесни условия и прелестна природа, а доста малко страни могат да се похвалят с това. До това умно умозаключение стигна вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Летният туристически сезон сега има огромен проблем. Прогнозираме, че август месец ще имаме повече туристи и разчитаме на това. Искам още един път да прикани хората да изберат нашите курорти и нашите СПА хотели, а имаме и чудесни благоприятни условия за балнео туризъм и конгресния туризъм. Важно сега е мярката за чартърните полети. Така туроператорите ще могат да водят непознати туристи “, уточни Николова.

„ Тази седмица се чака на обявим на уеб страницата на Министерство на туризма какви ще бъдат изискванията за кандидатстване, в това число какви ще бъдат и актовете, които би трябвало да предвидим. Имам среща тази седмица с някои от основните посланици, в това число планувам диалог с моя сътрудник от Русия във връзка с съветските туристи, които са ни доста значими. Ние не сме планувани от Русия като страна, която е с допустимо за влизане. Ще направя тези диалози. Англия също е пазар, от който поносим загуби. В сегашния момента сме отворени за Англия, само че щом жителите се завърнат там, търпят карантина “, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР