София. Антологията Тринайсет“ ще бъде представена в Литературния клуб на

...
София. Антологията Тринайсет“ ще бъде представена в Литературния клуб на
Коментари Харесай

Антологията „Тринайсет“ ще бъде представена в Литературния клуб на Столична библиотека на 19 ноември

София. Антологията „ Тринайсет “ ще бъде показана в Литературния клуб на Столична библиотека на 19 ноември 2019 година от 18.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Тринайсет поети публицисти са събрали свои стихове в антологията и по този начин по натурален метод книгата се ражда с името си. Тя е третият алманах, който Клубът на поетите публицисти издава. Авторите в това издание са: Асен Сираков, Боряна Желева, Венцислав Паскалев, Гергана Хрисчева, Димитър Дженев, Иглика Горанова, Мариана Кирова, Палми Ранчев, Силвия Недкова, Спасиана Кирилова, Станислава Пирчева-Ава, Татяна Атанасова и Татяна Явашева.
Редактори на книгата са Татяна Явашева и Иглика Горанова. Графичният дизайн е изработен от художничката Александра Димитрова, която употребява за оформлението особено обработени фотоси с забавна история – те са правени на остарял транспортен съд във водите на каменна кариера край София.
Клубът на поетите публицистите е свободна общественост, която съществува от 2003 година През 2004 година излиза първият лиричен алманах „ Време за кактуси “, а през 2013 година издават „ Време за камъни “. Сбирките на Клуба са в Литературния кабинет „ Владимир Башев “, който се намира в дома на огромния български стихотворец. Всеки от 13-те има издадена най-малко една книга, а някои и много повече. Събира ги това, което може да създадат дружно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР