София. Анкетната комисия реално се явява комисия анти-Радев. Това каза

...
София. Анкетната комисия реално се явява комисия анти-Радев. Това каза
Коментари Харесай

Полк. Димитър Стоянов: Анкетната комисия Грипен е комисия анти Радев

София. Анкетната комисия действително се явява комисия анти-Радев. Това сподели основният секретар на президента Полк. Димитър Стоянов в предаването „ Тази заран “ по бТВ по отношение на Анкетната комисия в Народното събрание за поръчката на нов изтребител.
„ Анкетната комисия действително се явява комисия анти-Радев. Защо? Защото беше манипулиран целият този развой от господин Цветанов. Непрекъснато се внушаваше, че има корупция по високите етажи. Непрекъснато се подаваха информации, че е оказан напън от президентската институция върху служебното държавно управление, върху комисията, която прави оценка офертите. Стигна се до такава степен дори да се приказва, че под въздействието на президентската институция единият план е бил интензивен, този за изтребителя, а другият за военноморските сили беше занимателен. Председателят на комисията си разреши да разяснява, че тази комисия ще бъде добре пристигнала за президента, защото тя ще почисти името му. И аз задавам въпроса какво би трябвало да бъде изчистено от името на президента? Корупция няма, тъй че аз не виждам смисъл по този метод да се подхожда “, разяснява полк. Стоянов.
Във връзка с изявлението на президента Румен Радев, че има борба сред лобисти и летци, той разяснява: „ Определено е по този начин и борбата от една страна е сред лобисти и летци, а въпреки това е сред лаици и експерти. Видяхме лаишки изявления в доста от студията, в средствата за всеобща информация, включи се в това число и експрезидентът Плевнелиев, който разяснява нуждата от закупуване на F-16 за сметка на останалите две предложения “. По думите му всички, които са излизали по средствата за всеобща информация, са коментирали за какво F-16 е декласиран, а в това време никой не е попитал за какво „ Юрофайтър “ е на второ място. „ Това навежда в една посока във връзка с мненията за съответни видове самолети “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР