София. Американският университет в България (АУБ) подготвя уникалния в България

...
София. Американският университет в България (АУБ) подготвя уникалния в България
Коментари Харесай

Иновативната Дисциплина „Дизайн на услуги“ влиза в ЕМВА програмата на Американския университет

София. Американският университет в България (АУБ) приготвя неповторимия в България курс по Дизайн на услуги (Service Design) като част от Еxecutive МВА програмата на университета, който ще се организира за първи път на 3 и 4 декември. Това оповестиха от пресцентъра на университета . Дисциплината Service Design се употребява от най-прогресивните компании за основаването на новаторски, потребителски насочени услуги и цялостни прекарвания и съставлява нов за българския пазар метод към клиента. Професията Дизайнер на услуги (Service Designer) е една от специалностите на бъдещето и наложителен детайл в арсенала на водачите в цифровите трансформации на бизнеса. Този курс ще се води от Елина Желева, изпълнителен шеф и шеф на Launchlabs Sofia.

Курсът Service Design ще бъде включен като свободно избираем в ЕМВА програмата на университета и ще предлага подробна и изчерпателна стратегия както за млади, по този начин и за опитни експерти с интерес към тази вълнуваща нова област. Дизайнът на услугите води до основаването на новаторско потребителско преживяване и нови бизнес благоприятни условия. Следователно той е комбиниране от доста дизайнерски и бизнес методологии и е изключително подобаващ за експерти и водачи, които търсят свястно развиване в кариерата си и са подготвени да работят върху пресечната точка на другите дисциплини. Въпреки че няма публични условия кои експерти е уместно да учат Service Design, хората с предходен опит в ръководството на артикули и марки, връзките, маркетинга, продажбите и бизнес развиването несъмнено ще видят изгодите от новаторската дисциплинираност. Курсистите ще получат на практика опит във всички стадии от процеса на планиране на услуги от разкриване до дизайн, прототипиране и пускане на нова услуга или редизайн на съществуваща в подтекста на дигитализацията.

Елина Желева и нейният екип от Launchlabs Sofia ще имат удоволствието да водят избираемия курс Service Design. Елина е ръководещ сътрудник и изпълнителен шеф на Launchlabs Sofia – бизнес студио за редизайн с офиси в София и в цяла Европа. Тя има над тринадесет години опит в интернационалното ръководство на планове, финанси и бизнес развиване, преди да започва своята компания през 2013 година Оттогава тя сполучливо съчетава дизайна и бизнес дисциплините, с цел да сътвори неповторим метод за редизайн на услугите и да ги трансформира в насочени към клиентите и новаторски прекарвания. Работила е по огромни организационни редизайн планове на клиенти от целия свят, в това число ING, Accenture, Telenor, Roche, H&M и Axel Springer. Елина има магистърска степен по индустриално инженерство и Executive MBA от най-големия френски университет – SKEMA, и е специализирала в региона на дизайна в Станфордския университет. Чрез своето обучение Елина е намерила пресечните точки на технологиите, бизнеса и дизайна.

Курсът е отворен за външни участници с подобаващ професионален опит. Желаещите да се запишат в първото издание на курса Service Design и да опознаят новаторската дисциплинираност персонално могат да създадат това на.

За Американския университет в България (АУБ):
Вече 30 години Американският университет в България, основан от визионери от България и Съединени американски щати, образова млади визионери, които да трансформират света към по-добро, и отстоява своето мото „ Напред и нагоре “. Визията му е да се развива като разпознаваем център за върхови достижения в усвояването на познания, преподаването и екипната работа в Югоизточна Европа. АУБ дава висококачествено американско обучение по системата Liberal Arts. При този модел на висше обучение студентът е в центъра на образованието, а целите са стимулирането на сериозното мислене, дейното учене и творчеството. Университетът предлага 13 бакалавърски стратегии в Благоевград, както и магистърска стратегия по бизнес администрация за управителни фрагменти в София.
АУБ разполага с най-хубавата университетска база в района: удобни общежития, отличения с награди студентски център „ Америка за България “ и най-голямата англоезична библиотека в Югоизточна Европа. Днес в университета се образоват близо 1000 студенти от над 40 страни, а преподавателският състав надвишава 70 души от над 20 страни. Всяка година АУБ дава близо 5 млн. щ.д. за стипендии и финансово подкрепяне на най-хубавите студенти и по този начин предизвиква равните благоприятни условия. Висшето учебно заведение поддържа стратегии за продан с някои от водещите университети в Съединени американски щати, измежду които Харвард, Йейл, Станфорд, Принстън и други АУБ е упълномощен както в Съединени американски щати от New England Commission of Higher Education, по този начин и в Европа от българската Национална организация за оценяване и акредитация. В резултат сполучливо приключилите студенти получават двойна тапия – за Съединени американски щати и Европа. АУБ заема водещи позиции в рейтинговата система на българското Министерство на образованието и науката. Общо приключилите Американския университет в България за 30 години са към 5000 души, сплотени в световна общественост и интензивно подкрепящи развиването на своята Алма матер. Над 3 000 са възпитаниците на висшето учебно заведение, които заемат управителни позиции в интернационалните компании, развиват сполучливо личен бизнес или не престават образованието си в влиятелни университети в целия свят. Сред техните работодатели са Министерският съвет на Република България, Българската национална банка, Организацията на обединените народи, Световната банка, Microsoft, SAP, Citibank, CNN, The New York Times, bTV и други

Кратка информация и история:
Нашата задача и нашите полезности:
Разяснение на нашия модел на обучение:
АУБ в София:
Защо бъдещи студенти избират АУБ:
За спомагателна информация, апелирам, свържете се с Албена Кехайова на тел.: 073 888 215 или мобилен: 0888 80 17 48.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР