София. Агенция Фокус“ е медия, до която всеки, който желае

...
София. Агенция Фокус“ е медия, до която всеки, който желае
Коментари Харесай

Лидия Йорданова, „Екзакта Рисърч“: Агенция „Фокус“ е медия, до която всеки, който желае да следи пулса на политическия живот в страната, трябва да се допитва

София. Агенция „ Фокус “ е медия, до която всеки, който желае да следи пулса на политическия живот в страната, би трябвало да се допитва. Това сподели шефът на социологическата организация „ Екзакта Рисърч “ Лидия Йорданова във връзка 18-ия рожден ден на Агенция „ Фокус “ . „ Това е медия, без информацията от която нито един експерт в региона на политическите разбори и прогнози не би могъл да съществува. Тя предлага както идеално чиста фактология и справедлива информация, по този начин и разбори и мнения на специалисти. Търси доста гледни точки, не се задоволява с едно експертно мнение, което я прави доста четивна и доста експресна. Мисля, че можете да бъдете малко по-агресивни на пазара, който изобилства с некачествени медии и зле поднесени информации. Вашата информация е доста добър медиен артикул и следва да бъде налаган все по-категорично и бих споделила нападателно. Мисля, че можете да се отворите малко повече към любопитните обстоятелства, към любопитните събития на деня, вие имате голям информативен поток, имате доста информация от радиата, с които вашата медия разполага, тъй че би могло малко повече да разчупи формите на суровост “, сподели още Йорданова.
„ Ще ви пожелая, откакто сте извървели първите 18 години, да навлизате с мудни стъпки в своята зрялост, с цел да бъдете все по този начин млади, все по този начин изкусителни, все по този начин нужни и все по този начин мечтани от вашата публика “, добави Йорданова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР