София. Администрацията на президента се включи в инициативата Европейски дни

...
София. Администрацията на президента се включи в инициативата Европейски дни
Коментари Харесай

За поредна година президентската институция отвори врати за граждани по случай Европейските дни на наследството

София. Администрацията на президента се включи в самодейността Европейски дни на наследството – 2018 година и за поредна година отвори порти за жители. Държавният глава Румен Радев одобри персонално първите посетители в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2.
„ В Гербовата зала на президентството посрещаме държавни глави и делегации, само че през днешния ден в залата вие сте гостите на най-високо равнище - българските жители ", акцентира Румен Радев пред посетителите.
Пред гостите, изпълнили Гербовата зала на „ Дондуков “ 2, Румен Радев уточни, че президентската институция от години поддържа самодейностите и всяко изпитание за бистрота и достъп на жителите до работата на институциите. „ Особено се веселя, че има деца през днешния ден, които са станали рано ", сподели президентът и подсети на най-малките и любознателни гости, че след няколко дни, когато стартира образователната година, ще стават още по-рано.
Гостите на президентската институция имаха опция да прегледат до 16.00 часа в неделния ден Гербовата зала на „ Дондуков “ 2, кабинетите на президента Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала и Президентската библиотека.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР