София. АБВ получи официална покана да вземе участие в международен

...
София. АБВ получи официална покана да вземе участие в международен
Коментари Харесай

Официална делегация на АБВ ще посети международен форум в Куба, посветен на солидарността и демокрацията

София. АБВ получи публична покана да вземе присъединяване в интернационален конгрес в Куба отдаден на солидарността и демокрацията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Делегацията на Алтернатива за българско възобновление е в състав Любомира Ганчева - зам.-председател на партията, Пламена Заячка - ръководител на младежката организация, и Георги Кючуков - отговорник за интернационалните партийни връзки на АБВ. Във форума представителите на управлението на АБВ ще се включат с изявления в панели " Солидарност с Куба и други обективни дела " и " Демокрация и суверенитет “.
По време на визитата си в столицата Хавана те ще проведат срещи с управлението на Кубинската комунистическа партия, с Кубинския институт за другарство с народите и Кубинското придвижване за мир.
Преди заминаването си делегацията организира среща с посланичката на Куба в България Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан. На събитието участваха ръководителят на АБВ Румен Петков и приятелят на Куба и дълготраен министър на културата на България в интервала до 1990 година Георги Йорданов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР