София, 29.06.2023 г. - На официална церемония в присъствието на

...
София, 29.06.2023 г. - На официална церемония в присъствието на
Коментари Харесай

Успешно завърши първият випуск на бизнес академията на Kaufland и УНСС

София, 29.06.2023 година - На публична гала в наличието на ректора на Университета за национално и международно стопанство (УНСС), проф. доктор Димитър Димитров, курсистите от първия випуск на взаимната Бизнес академия сред УНСС и Kaufland България получиха своите документи за довеждане докрай на програмата. В рамките на близо 3 месеца, 30 студенти имаха опцията да станат част от първата по рода си напълно бизнес насочена академия, провеждана от специалисти на най-голямата верига у нас.

„ Реализирането на тази академия беше моя персонална фантазия, защото надълбоко имам вяра, че професионализмът се натрупа с практиката. Благодарен съм на УНСС в лицето на проф. Димитров, който ни гласоподава доверието си и ни даде свободата да изработим стратегия, която да е напълно бизнес насочена. Щастлив съм да разглася, че повече от една трета от приключилите първия випуск ще имат опцията да стартират дълготрайна стажантска стратегия при нас и съм уверен, че процентът на тези, които по-късно ще стартират първата си работа при нас, също ще бъде висок. Това значи, че ние сме съумели освен да предадем познания на тези младежи, само че и да ги вдъхновим да пожелаят да бъдат част от един от най-динамично разрастващите се бизнес браншове у нас ". Това разгласи по време на закриващата гала изпълнителният шеф на Kaufland България - Иван Чернев.

„ С Kaufland работим по доста планове дружно и реализацията на тази академия е естествено продължение на нашето дългогодишно партньорство. Като ги виждам младежите тук и тяхната страст след завършването, убеден съм, че сме на прав път и тази стратегия е била освен потребна, само че и забавна. Процентът на студентите, които ще останат в Kaufland в другите стратегии, също е много висок, тъй че - чакаме с наслада идващия сезон на Kaufland Business Academy есента ". Така разяснява завършването и ректорът на УНСС, проф. доктор Димитър Димитров.

В церемонията присъединяване взе и зам.-ректорът на УНСС проф. Цветана Стоянова, която беше част от журито, пред което се представяха финалните планови разработки на участниците. „ Като част от журито, бих желала да подчертая старанието, с което бяха подходили студентите към дилемите си. То е директно отражение на старанието, с което са подходили към цялата стратегия, а това, сигурна съм, е разследване на старанието и голямата отдаденост на лекторския екип от Kaufland ", акцентира проф. Стоянова.

Kaufland България и УНСС стартираха първата ритейл бизнес академия у нас - Kaufland Business Academy при започване на 2023 година В рамките на близо три месеца тя образова 30 студенти, които получиха на практика насочени познания и умения. Ключова роля в нея е опцията за непосредствено взаимоотношение с потвърдени експерти в разнообразни области от ритейл бранша у нас.

Обучението на студентите е под формата на особено създадени от Kaufland България бизнес модули, като наличието бе разпределено в 6 тематични секции с общо 15 презентации по настоящи за пазара тематики. Сред тях бяха създаване на еднаквост, създаване на супербранд, позициониране на супербранд, нововъведения и вложения, по какъв начин се става водач на пазара, обмисляне на триумфа и създаване на мощен екип. Всички студенти на Академията, които са посетили най-малко 80% от наложителните 15 лекции, взели участие са в бизнес въпросите и са провели сполучливо стажа си, получиха и парична стипендия.

Проф. доктор Димитър Димитров, ректор на УНСС: „ Kaufland Business Academy дава огромни благоприятни условия за нашите студенти "

Една трета от приключилите Kaufland Business Academy ще продължат присъединяване си в разнообразни стажантски стратегии в компанията.

Повече информация за Kaufland Business Academy можете да намерите тук: (Включи се в Kaufland Business Academy | Kaufland)

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР