София, 15 декември, 2017 г. - Благодарение на флагманите от

...
София, 15 декември, 2017 г. - Благодарение на флагманите от
Коментари Харесай

Интелигентна камера – как да постигнем най-добрия ефект в различни ситуации

София, 15 декември, 2017 година - Благодарение на флагманите от портфолиото си, Huawei към този момент е потвърден водач в областта на мобилната снимка. Успехът на компанията се дължи на бързото развиване на личните софтуерни решения, както и сполучливото партньорство с немската легенда във фотографията - Leica. Най-новият хитов модел, Huawei Mate 10 Pro, разполага с f/1.6 бленда на двойната Leica камера. Подобен ослепителен обектив обезпечава ясни фотоси без звук, даже когато снимаме в тъмни пространства или през нощта. Huawei продължава да постанова нови трендове при мобилната снимка. Този път, в допълнение към отличните датчици и обективи, компанията прибавя същинска изненада в Mate 10 Pro - приложение на камерата, което употребява изкуствен интелект!



Как работи?

Приложението за камерата на Huawei Mate 10 Pro разпознава разнообразни типове подиуми и обекти в действително време. Успешната идентификация се демонстрира посредством дребна иконка, която се появява на екрана при фотография. След това телефонът автоматизирано усъвършенства цветовете, контраста, яркостта, експозицията и други добави параметри. Основната цел е да създадем ярки, изчистени и съвършени фотоси. Ако обектът е котка, да вземем за пример, изображението ще наподобява по този начин, че другите породи да ѝ завиждат, а в случай че имаме облик на храна, фотографията ще накара приятелите ни да дойдат бързо на посетители за вечеря.

Какво може да разпознае Huawei Mate 10 Pro?

Изкуственият разсъдък в Mate 10 Pro разпознава доста разнообразни подиуми, измежду които цветя, небе, растения, фотоси на храна, залези и изгреви. Когато сме на работа елементарно можем да оценим оптимизацията на текст, а когато караме ски, да вземем за пример, интелигентният телефон автоматизирано укрепва фотосите на снежната писта. Благодарение на специфични умни логаритми, фотосите, идващи непосредствено от камерата на Huawei Mate 10 Pro, са сравними с професионални, пипнати от графични дизайнери, употребяващи комплициран програмен продукт за обработка на изображения.



Магични портрети

Huawei Mate 10 Pro основава и страхотни портретни фрагменти. До скоро, с цел да създадем красиви портрети, се изискваха скъпи обективи и SLR (single-lens reflex) камери. Сега, посредством Mate 10 Pro с двойна Leica камера и изкуствен интелект, който проучва фотосите в галерията, можем елементарно да реализираме хубав декор с боке резултат, а обектът остава явен и изпъква на фоновата сцена. Популярните селфита, снимани с предната камера на интелигентния телефон на Huawei, също са висококачествени.



Изкуственият разсъдък в камерата

Независимо, че дребна част от нас са осведомени с фотографията, всички желаеме да вършим и споделяме красиви фотоси. Уловените моменти резервират спомените, към които се връщаме след няколко години, ровейки се из сбирките си. Качеството на фотосите е значимо, само че не трябва да подценяваме, че тази спомагателна услуга, този незабележим асистент, не трябва да се смесва с метода, по който използваме камерата си в всекидневието. Услугата би трябвало да работи като декор, в действително време и да обогати фотосите, без интервенция от наша страна.

За експертите

Тези от нас, които имат цялостен надзор върху функционалностите на камерата, ще останат извънредно удовлетворени с Mate 10 Pro. Pro режимът обезпечава достъп до скоростта на пандиза, ISO, салдото на бялото и ръчните настройки на фокуса.

Mate 10 Pro все още е най-развитият и съвременен смарт телефон в света, употребявайки изкуствен интелект в софтуера си. В допълнение, комплицираните калкулации, свързани с AI, се правят посредством чип, който разчита на невронна мрежа. Mate 10 Pro предлага още прелестен дизайн и устойчив стъклен корпус. Дисплеят - 6-инчовият FullHD+ OLED екран в съответствие 18:9, е съвсем без никаква рамка. Устройството е прахо- и водоустойчиво, а едвам 20 минути заряд обезпечават задоволително батерия за през целия ден. Да не забравяме, че Mate 10 Pro употребява и най-новата операционна система на Android - Oreo, а интерфейсът е последният EMUI 8.0.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.

За повече информация, апелирам, посетете уеб страницата: http://consumer.huawei.com/bg/index.htm

За постоянни вести - следете ни в обществените мрежи:
Фейсбук : www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG
YouTube: www.youtube.com/HuaweiBulgaria

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР