Sofia Ring Mall и Area 52 Trampoline Park са домакини

...
Sofia Ring Mall и Area 52 Trampoline Park са домакини
Коментари Харесай

За първи път България ще отбележи Световния ден на скачането

Sofia Ring Mall и Area 52 Trampoline Park са домакини на неповторимото събитие

За първи път България ще означи Световния ден на скачането – 20 юли! Само че у нас традицията непосредствено ще прерасне в Световен уикенд на скачането и цели три дни феновете на въздушните занимания ще могат да изпитат чистия адреналин по нов и невероятен метод.

От 20 до 22 юли посетителите на Sofia Ring Mall и Area 52 Trampoline Park ще са част от Световния ден на скачането. За задачата те ще имат разполагаем близо 80 батута, а всеки, който пристигна, ще получи 2 билета на цената на 1.

Всеки клиент ще може да прави галактически забивки на баскетболни кошове, както и да усъвършенства координацията и силата си с интерактивни игри във въздуха. Най-смелите могат да създадат първото си кълбо или салто на три огромни въздушни възглавници, или пък да опитат да отскочат от отвесна подскачаща стена. А настроените за огромни достижения могат да опитат най-дългите си полети на олимпийски професионални батути, употребявани както от спортисти, по този начин и от космонавти за тренировки!



Сред квалифицираните специфични начинания са въздушното DJ празненство на единствения подскачащ дансинг у нас, както и зрелищни паркур демонстрации от най-хубавите български фрийрънъри.

Световният ден на скачането датира от 2006-а година, когато немският актьор Торстен Лаушмансе се показва като професор по гравитационни науки и афишира, че в случай че 600 милиона индивида скочат по едно и също време в западното полукълбо, те ще изместят Земята от орбитата й и ще обезпечат повече часове слънце, типов сдържан климат по цялата планета и надлежно – ще спрат световното стопляне. Еко акцията, несъмнено, е цялостна клевета, само че датата 20 юли става Световен ден на скачането и повече от десетилетие по-късно продължава всяка година да ни припомня за силата на груповите старания за запазване на природата.

Зад самодейността стои най-големият батут парк в България - Area 52, подкрепян от Sofia Ring Mall. Световният ден на скачането затвръждава задачата на комерсиалния център в полите на Витоша да провежда непрекъснато специфични, извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР