Sofia Restaurant Week - Открий вкусовете на София, е фестивал

...
Sofia Restaurant Week - Открий вкусовете на София, е фестивал
Коментари Харесай

Открийте вкусовете на София!

Sofia Restaurant Week - „ Открий усетите на София ”, е фестивал на разнообразните заведения за хранене с качествена кухня в столицата. Два пъти в годината над 6000 души посещават някои от 29 забележителни ресторанта в границите на една седмица.



Тази година кулинарният тур ще продължи 9 дни. Участващите заведения за хранене оферират изкушаващи тристепенни менюта за закрепена цена от 29 лв., без включени питиета. Уникалният микс от места е определен съгласно типа и високото качество на кухнята, майстор-готвачите, качеството на обслужването и положителния интериор.

Столичното вкучно събитие започва публично на 4 май 2018 (петък) от 11 до 12,15 ч. Турът планува посещаване на заведенията за хранене Edo Sushi Vitosha, Social Café Bar and Kitchen и Cactus, ще бъдете посрещнати от основния готвач на всеки от заведенията за хранене. Следва къса презентация на пролетното издание на Sofia Restaurant Week, както и забавна изненада, с цел да бъде събитието още по-запомнящо се.

Ако желаете да се включите в кулинарния тур, заповядайте на 4 май в 11 ч при започване на пешеходната част на бул. „ Витоша “ (кръстовището с ул. „ Алабин “)!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР