Sofia Open 2020 ще се проведе пред публика - с

...
Sofia Open 2020 ще се проведе пред публика - с
Коментари Харесай

Какво трябва да знаят и спазват феновете на Sofia Open 2020

Sofia Open 2020 ще се организира пред аудитория - с стеснен брой почитатели, при настаняване на феновете минимум през две седалки, при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра и наложително носене на защитни маски за лице. Билети може да закупите от .

Заповед № РД-01-626/27.10.2020 година на министъра на опазването на здравето удостовери, че български почитатели на тениса ще имат опция да се насладят на тенис на най-високо равнище при наложителното съблюдаване на всички ограничения.

Организаторите на шампионата от категория 250 на АТП обръщат внимание, че паралелно с опцията български фенове да следят онлайн куп звезди на международния тенис, имаме и общата отговорност да пазим общото здраве и да покажем на света, че българската аудитория може да бъде за образец.

Освен всички противоепидемични ограничения и настоящи разпореждания в България при организирането на Sofia Open 2020 се следва и непоколебим медицински протокол на АТП, написан на 54 страници, съдържащи правила за провеждането на шампионата с един главен акцент - запазване на общото здраве.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ И СПАЗВАТ ФЕНОВЕТЕ

Дисциплина, отдалеченост и стерилизация са наложителни по време на шампионата.

Звездният дипломат на Sofia Open 2020 Юлиан Вергов снима особено видео - какви противоепидемични ограничения ще би трябвало да съблюдаваме прецизно пред и в залата. Актьорът персонално онагледи по какъв начин всеки, закупил си билет, би трябвало да бъде непрекъснато с защитна маска на лицето - пред и в залата, на отдалеченост от "две крачки ", да се дезинфекцира на входа, където ще се мери и температурата, а също по този начин да се сяда на разстояние от две места на трибуните в "Арена Армеец ".

Любимият от дребния и огромния екран артист Юлиан Вергов за втора поредна година е в звездния тим посланици на Sofia Open. През 2019-а той внесе доста нюанс и комизъм освен с видеата предшестващи шампионата, само че и с наличието си в залата в компанията на свои сътрудници. Дни откакто по кината излезе последният филм с негово присъединяване „ Пепел върху слънцето “, в този момент Вергов се настройва на тенис вълна и е подготвен за доста страсти към корта на петия и най-силен Sofia Open. Но този път има и най-важната задача, показвайки лесните, само че наложителни за съблюдаване ограничения от почитателите, с цел да пазим всички здравето си. Както би споделил самият Юлиан Вергов: "Благодарим ви! "

Цветана Пиронкова, Юлиан Вергов и още звездни посланици (кои са те ще разберете скоро) на Sofia Open 2020 ще бъдат в залата и ще бъдат за образец - каквито би трябвало да сме всички.

Затова още един път да напомним най-важните стъпки за почитателите:

1. Закупувайки билет, той е личен, с вашето име.

2. Носенето на защитна маска е наложително - пред и в залата.

3. На входа на „ Арена Армеец” ще ви бъде измерена температурата с безконтактен термометър.

4. Дезинфекцирайте се и на трибуните спазвайте наложителна отдалеченост от две седалки!

ОЩЕ ЗА СТРИКТНИТЕ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ

Като част от специфичните противоепидемични правила и ограничения на АТП за осъществяване на конкуренция от тура са анулирани всички събития с тенис звездите отвън мачовете им от шампионата. Забранени са сесиите за подписи, раздаването им при овакантяване на корта и нито един човек от публиката не може да бъде в контакт с тенисист, участващ в шампионата. Самите играчи и представители на щабовете им са задължени да съблюдават дистания от 2 метра при напредването си до корта. А самото придвижване на играчите е лимитирано и съгласно авансово оповестен проект.

Организационният екип на Sofia Open 2020 предстои на непрекъснато тестване с PCR. Всички, в това число и играчите, влизат в залата след наложително премерване на температурата с безконтактен термометър и след даване на наложителен за попълване (онлайн) здравен въпросник.

Турнирът има и особено назначено здравно лице - Tournament Infection Control Officer (TICO). Той получава и данните от наложителния за попълване здравен въпросник преди всяко влизане в залата за предварителна защита, а също по този начин и управлява процеса на наложителен COVID-19 тест надзор.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР