Sofia Airport Center (SAC) беше отличен във второто издание на

...
Sofia Airport Center (SAC) беше отличен във второто издание на
Коментари Харесай

Sofia Airport Center с награда от Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017

Sofia Airport Center (SAC) беше отличен във второто издание на премиите на хайтек промишлеността Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017, зад които стоят две от водещите софтуерни асоциации в България - Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ). Първото място в категория „ Технологична бизнес постройка на годината " е оценка за качеството на офис площите в SAC, които дават отговор на най-високите критерии на софтуерната промишленост. Церемонията по награждаването се организира на 16 юни в град Бургас, в наличието на президента Росен Плевнелиев и кмета на града Димитър Николов.

„ Успехът на нашия план, в частност и на отличената в състезанието офис постройка А2, се базира на голям брой фактори: висококачественото строителство, потреблението на последно потомство сградни съоръжения и системи, професионалното ръководство на постройката след въвеждането й в употреба и неповторимата за българския пазар „ зелена " идея. Още при проектирането на постройката отчетохме бъдещите условия на IT промишлеността, с цел да създадем работно пространство и среда, обезпечаващи бизнес процесите на фирмите и задоволяващи потребностите на чиновниците им ", показа Олга Стоичкова, търговски шеф на Sofia Airport Center.

Водещи интернационалните и локални компании са открили интервенциите си в Sofia Airport Center. Комплексът, намиращ се в развитата бизнес зона към летището, има повече от 30 компании наематели от софтуерната, фармацевтичната и други промишлености.

„ Следващата фаза на Sofia Airport Center ще включва нови първокачествени офис площи с най-модерната сградна автоматизация. Планираният център с улеснения ще дава опция на всички близо 5000 чиновници в SAC да прекарват още по-пълноценно своя работен ден. Даваме си ясна сметка в какъв брой значим детайл от живота на всеки чиновник се трансформира офисът. Именно по тази причина сме очевидци на извънредно динамично разрастващи се трендове в региона на устройството на офиси - споделени пространства, липса на закрепено работно място, многофункционално систематизиране на площите, работа от у дома. За благополучие, още веднъж с явен взор отсега нататък, ние сме подготвени да посрещнем всички тези условия. Заедно с наемателите си работим по метод, по който да създадем пространството по-оптимално самостоятелен и неповторим за задачите на работните им процеси метод ", добави още госпожа Стоичкова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР